Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Alboga, Västra Götaland – Måla en möbel – heldag – FULLBOKAD

oktober 16 klockan 10:00 - 15:00

950kr
obs!
Denna kurs är nu fullbokad, men det finns fortfarande några platser kvar den 13 november. Mer info hittar du under evenemanget med rätt datum.
 
Det går också att boka in en egen kurs om ni är minst 4 personer som vill komma. Kontakta oss för mer information. Alla kontaktuppgifter hittar du lite längre ner på sidan.
Välkomna!

Måla en möbel

Välkommen till en dag fylld av färg, inspiration och fika! Nu är det dags igen för en heldagskurs där du själv tar med dig den möbel du vill måla om. Det blir en heldag fylld med glädje och gemenskap, vi fattar penslarna och målar fantastiska möbler.

Tänk dig att du lämnar hemmet med en möbel som absolut inte faller dig i smaken längre, för att några timmar senare komma tillbaka med en ljuvlig skapelse som förgyller ditt hem! Det låter väl som en perfekt dag, tycker du inte? Du får självklart tillgång till alla kulörer som finns i färgpaletten, samt alla övriga produkter i Annies sortiment.

Vi står redo att hjälpa dig oavsätt vilken teknik du än vill använda. Kanske vågar du prova något du länge har tänkt, men inte vågat dig på.

Förkunskap och förberedelser
Vi ser helst att du har lite förkunskaper när det gäller att måla med Chalk Paint. Du behöver inte ha gått några kurser, men vi vill gärna att du har målat och vaxat tidigare. Om du inte har gjort detta, men ändå vill vara med, då rekommenderar vi att du tittar igenom några av Annies filmer. Dessa små tips och teknikfilmer är perfekta för att du ska få en liten försmak av Chalk Paint och dess möjligheter. Länk till Annies websida hittar du HÄR.

För att du skall få ut maximalt av tiden och hinna så långt som möjligt innan dagen är slut, får du gärna maila oss en bild på ditt projekt. Har du sett någon möbel som du gillar och som du gärna skulle vilja kopiera, då får du gärna maila oss den bilden också. Då kan även vi komma bättre förberedda för att hjälpa dig. I så fall mailar du till anki@store-garden.com

OBS! Din möbel ska inte vara större än att du själv klarar av att bära in den, utan hjälp. Detta för att du ska hinna så långt som möjligt med att måla/göra färdigt möbeln under dagen.

Vad ingår?
-Lättare lunch
-Frukt -Kaffe/te och fika
-I priset ingår självklar at du får tillgång till alla kulörer från Annie Sloan Chalk Paint- paletten
-Alla övriga produkter från Annies sortiment.
-Experthjälp från Anki och Sarah

Datum: 16/10 2021
Tid: 10.00-15.00
Plats: Storegården, Alboga  

Olika sätt att boka din plats
-Telefon 0513 – 60052 -I butiken
hej@store-garden.com
https://www.store-garden.com/chalk-paint/boka-en-kurs/

Vi ber dig observera att avbokningar med kortare varsel än en vecka återbetalas ej, men du får gärna hitta ersättare som kan ta din plats. Ibland kan vi hjälpa till med detta (om vi har en väntelista), men inte alltid.

Pris: 950 kr

Vi har flera olika betalsätt.
Swish Bankkort
Direkt i butiken eller faktura.

Efter att du har anmält dig får du information angående betalning.

Webbplats: http://www.store-garden.com

Arrangör
Storegården AB
Örum Storegården 1
524 96 Ljung

Detaljer

Datum:
oktober 16
Tid:
10:00 - 15:00
Pris:
950kr
www.store-garden.com

Arrangör

Storegården
Telefon:
0513 - 60052
E-post:
hej@store-garden.com
View Arrangör Website

Plats

Storegården Alboga
Örum Storegården
Alboga, Västra Götaland 504 96 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0513 - 60052
View Plats Website