Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Alboga, Västra Götaland / Måla en stjärna till Advent / 28 november kl. 10-13

28 november, 2020 klockan 10:00 - 13:00

595kr
Måla en stjärna till advent!
”Åhhhh titta, kommer du ihåg den här?”
Har du någon gång sagt dom orden, eller hört andra säga det? Hos oss händer det varje år. Lådor öppnas och silkespapperet tas bort. Kanske ligger det ett kärt minne där i, något som barnen gjorde som barn, eller varför inte något du själv har gjort. Själv har jag en FUL blå fågel som väcker minnen till liv. En fågel som kommer från min farmors gamla julgranspynt. Känslan av att hänga den i granen är speciell, varje år…
Adventsmys
Vill du också komma till oss på landet i Alboga och skapa minnen. Måla, mysa, skratta, njuta, fika och glädjas tillsammans. Kanske skapa en ny tradition. En tradition av att tillverka något eget, något som får betydelse. Kanske kommer du alltid att minnas denna julen som annorlunda, det året när vi hade Covid-19. Det året när vi nästan inte umgicks alls, när vi hela tiden fick tänka på konsekvenserna av vårt handlande. Vi tänker på detta och begränsar antal deltagare så att vi kan adventsmysa på ett säkert sätt.
Allt ingår
Vi dukar fram alla kulörer och tillbehör från Annie Sloan, självklart tillsammans med en mumsig fika och gott kaffe/Te. Eller kanske blir det lite glögg och pepparkakor… – den som kommer får se.
Vad ska vi göra?
Stjärnan på bilden är målad i ”rostfärger”, men du väljer själv hur du vill att din stjärna ska se ut. Vi hjälper dig komma igång med din design och visar dig hur du skapar med Annies fantastiska produkter. Kanske vill du också måla den rostig? Eller vill du kanske testa att förgylla med bladmetall? Du bestämmer, vi guidar dig på vägen. Stjärnan är ca 40 cm hög och kan antingen stå själv, eller hängas upp på väggen.
Hoppas vi ses på landet i Alboga!
Datum: 28 november 2020
Tid: 10:00 – 13.00
Pris: kr 595
Arrangör: Storegården
Telefon: 0513 – 60052
För att säkra din plats på kursen boka redan nu. Kursen har begränsat antal platser pga Coronaläget i landet. Se nedan för mer information***
Olika sätt att boka din plats på:
– Telefon till 0513 – 60052
– I butiken
– hej@store-garden.com
– https://www.store-garden.com/chalk-paint/boka-en-kurs/
– Vi har flera olika betalsätt. Swish, Bankkort, direkt i butiken eller faktura.
– Allt material, även stjärnan du ska måla på, ingår i kursavgiften (färg, vax, lån av penslar, mm)
– Avbokningar med kortare varsel än två veckor återbetalas ej, men du får gärna hitta ersättare som kan ta din plats.
Ibland kan vi hjälpa till med detta (om vi har en väntelista), men inte alltid.
*** För hälsa- och säkerhetsskull och att tillåta sociala distansering i vår events-studio är antalet deltagare begränsat. Därför är det viktigt att säkra din plats så snart som möjligt. När kursen är fullbokad upprättas en väntelista som du kan välja att stå med på.
Vi kan ordna fika även för dig som behöver specialkost under förutsättning att du meddelar oss i samband med bokning av din kursplats. OBS! Det är viktigt att du meddelar oss om specialkost.

Detaljer

Datum:
28 november, 2020
Tid:
10:00 - 13:00
Pris:
595kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
https://www.store-garden.com/kurser-events/

Arrangör

Storegården
Telefon:
0513 - 60052
E-post:
hej@store-garden.com
View Arrangör Website

Plats

Storegården Alboga
Örum Storegården
Alboga, Västra Götaland 504 96 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0513 - 60052
View Plats Website