Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Alboga, Västra Götaland: Skapa rost som en proffs med Chalk Paint™ workshop oktober 10 klockan 10:00 – 12:30 kr450

7 november, 2020 klockan 10:00 - 12:30

450kr

(skrolla ner för att komma direkt till bokningsinfo)

Att måla rost är det roligaste som finns
och totalt beroendeframkallande

 

Så lät det härom veckan i butiken. Vi hade visat kunden hur hon skulle ”rosta”, och redan dagen efter var hon tillbaka för att köpa mera färg. Stora burkar denna gång.

Vi hör detta ofta, både i butiken och på våra andra sociala mediesidor – och vi vet precis. Det är oerhört kul att skapa med denna teknik.

Populärt i Facebookgruppen

I vår Facebookgrupp kommer frågan om hur man målar rost upp hela tiden och det kan vara svårt att förklara i text hur du ska få till det så att det blir riktigt bra. Att måla så att något ser gammalt och rostigt ut är dock inte särskilt svårt; det gäller bara att lära sig hur. Få in det rätta handlaget. Då är det perfekt att kunna lära dig detta på en kurs.

Kan användas till så mycket mer

Kanske det bästa med denna kurs är att tekniken du lär dig kan användas till så mycket mer.

När du väl har lärt dig hur du ska gå till väga är möjligheterna många och du kan skapa allt från rost till ärgat metall, eller betong-likt.

Att ta med dig

Det du behöver ta med dig när du kommer på denna kurs är ett eller flera föremål som du vill måla.

Vi rekommenderar att du gärna ta med några olika saker, både för att det går ganska fort att måla varje objekt och så att du kan testa olika variationer av rost på de olika föremålen.

Exempel på bra saker att ta med dig att måla på är: lite större ljusstakar, vaser, lampfötter, eller kanske tavelramar.

När vi har haft denna kurs tidigare så har vi märkt att det ofta blir en riktig ”aha-upplevelse” för dom som är med. Du kommer att få en helt ny känsla för färgen och hur du kan använda den; kunskaper som du kommer att ha glädje av på alla dina framtida projekt, inte bara när du målar rost.

För att säkra din plats boka nu på vår hemsida*** Kostnad: 450:- p.p.

* Du kan välja att betala med Swish, Bank Kort, direkt i butiken eller Faktura.

* Allt material, förutom objekten du ska måla på, ingår i kursavgiften (lån av penslar, mm)

* Vi bjuder på en liten fika när vi börjar med kursen och kan även ordna fika även för dig som behöver specialkost under förutsättning att du meddelar oss i samband med bokning av din kursplats. OBS! Det är viktigt att du meddelar oss om specialkost.

* Avbokningar med kortare varsel än två veckor återbetalas ej, men du får gärna hitta ersättare som kan ta din plats. Ibland kan vi hjälpa till med detta (om vi har en väntelista), men inte alltid.

*** För hälsa- och säkerhetsskull och att tillåta sociala distansering i vår events-studio är antalet deltagare begränsat. Därför är det viktigt att säkra din plats så snart som möjligt. När kursen är fullbokad upprättas en väntelista som du kan välja att stå med på.

OBS! Bilden på det fina målade skåpet här på evenemanget har vi fått låna från Anna Bergvall. Besök gärna hennes Instagramkonto @kaffepanna.se för att se mer av hennes skapade.

Detaljer

Datum:
7 november, 2020
Tid:
10:00 - 12:30
Pris:
450kr
Evenemang Kategori:
https://www.store-garden.com/chalk-paint/boka-en-kurs/

Arrangör

Storegården
Telefon:
0513 - 60052
E-post:
hej@store-garden.com
View Arrangör Website

Plats

Storegården Alboga
Örum Storegården
Alboga, Västra Götaland 504 96 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0513 - 60052
View Plats Website