Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

The Big Paint med Storegården / ONLINE WORKSHOP / 4 feb -21 kl 19:00-21:15

februari 4 klockan 19:00 - 21:15

599kr

Online Workshop

The Big Paint är en internationell måleri-workshop, live, på nätet, som du kan njuta av från ditt eget hem, via videoverktyget Zoom, tillsammans med Storegården.

The Big Paint-workshop kommer att äga rum hos Annie Sloan butiker, i flera länder över hela världen, under en och samma vecka i februari (vecka 5, 2021). Butikerna kommer att hålla samma workshop, var och för sig, samtidigt över hela globen.

Du som deltar kommer att träffa andra kreativa personer och njuta av ett par härligt kreativa timmar, när vi kopplar ihop oss på Zoom och genomför workshoppen tillsammans i Storegårdens regi.

Kanske du och en vän, eller familjemedlem, som du annars har svårt att träffa (pga avstånd eller Covid) vill anmäla er för att kunna måla tillsammans – ungefär som om ni hade fått träffas i verkligheten.

Kul, eller hur?

 

Kursens innehåll

Vi kommer att förvandla en äkta Indisk Tebricka. Allt du behöver i form av färg (120ml burkar av Aubusson Blue, Scandinavian Pink och Chicago Grey), en exklusiv stencildesign, vax (en liten burk Clear Chalk Paint® Wax), en syntet pensel och den fina brickan ingår i ditt paket. Vi skickar workshops-materialet till dig i förväg.

På själva workshopsdagen loggar du in på Zoom (vi skickar en länk och instruktioner i förväg) och sedan umgås du med oss och andra återbruksentusiaster när vi leder dig genom en magisk förvandling av din bricka.

Härlig inspirationsterapi och påfyllning av din kreativa kunskapsbank ingår!

Datum: 4 februari 2021

Tid: 19:00 – ca. 21.15

Pris: 599 kr

Arrangör: Storegården

Telefon: 0513 – 60052

 

Frågor och anmälan:

– Telefon: 0513 – 60052

– hej@store-garden.com

Du kan också välja att anmäla dig genom att köpa kursen i vår webshop:

https://www.store-garden.com/chalk-paint/boka-en-kurs/the-big-paint-online/

Detaljer

Datum:
februari 4
Tid:
19:00 - 21:15
Pris:
599kr
Evenemang Taggar:
https://www.store-garden.com/kurser-events/

Arrangör

Storegården
Telefon:
0513 - 60052
E-post:
hej@store-garden.com
View Arrangör Website