Måla en möbel-heldag. Storegården, Alboga

 In
Laddar Karta...

Måla en möbel-heldag. Storegården, Alboga

Datum/Tid
Datum: 17/02/2019
Tid: 10:00 - 16:00

Plats
Storegården, Alboga


Välkommen till en dag fylld av färg, inspiration och fika!

Söndagen 17/2 bjuder vi in till en heldag fylld med glädje och gemenskap, vi fattar penslarna och målar fantastiska möbler.

Ta med dig din egna möbel* och måla tillsammans med oss en hel dag.
Du får tillgång till alla Annies produkter och vi står redo att hjälpa dig, vilken teknik du än vill använda. Kanske vågar du prova något du länge har tänkt, men inte vågat dig på.
Vi ser helst att du har lite förkunskaper när det gäller att måla med Chalk Paint. Du behöver inte ha gått några kurser, men vi vill gärna att du har målat och vaxat tidigare.

För att du skall få ut maximalt av tiden och hinna så långt som möjligt innan dagen är slut, vore det bra om du kunde maila oss en bild på ditt projekt, gärna också en referensbild om det finns någon möbel du har sett, eller vems utseende/stil du skulle vilja återskapa/efterlikna. Då kan även vi komma bättre förberedda för att hjälpa dig.

*din möbel ska inte vara större än att en person klarar av att bära in den, utan hjälp. Detta för att du ska hinna så långt som möjligt med att måla/göra färdigt möbeln under dagen.

Datum och tid:
Söndagen 17/2 kl. 10-16

Plats: Storegården, nya studion i Alboga

Kostnad: 1250 kr

Max 6 personer

Anmälan:
hej@store-garden.com

Frågor ring: 0513-60052

I priset ingår tillgång till alla kulörer från Annie Sloan Chalk Paint- paletten samt alla övriga produkter från Annies sortiment.

Lättare lunch
Frukt
Kaffe/te och fika

Välkommen önskar Sarah och Anki som är din experthjälp under dagen.

——————————————————————————————
Efter anmälan får du din faktura via mail.

Eventuell avbokning återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg, men du får gärna överlåta din plats till någon annan. Observera att det är du själv som får hitta ersättare.